divendres, 28 de setembre del 2012

01.- Com i perquè fem patacons?



Estem fent una optativa que es diu “Jocs populars i tradicionals de Catalunya” i tenim que fer patacons que utilitzarem per a jugar no sols a jocs de patacons, sinó també com a aposta en molts altres jocs que apareixen a l'Auca Juegos infantiles (1857).


Per a fer patacons: Primer tens que retallar pel mig una carta i després la dobleguem pel mig. La tornem a retallar i després dobleguem pel un costat i després pel  l’altre. I ja estan preparats els patacons.
Amb els patacons podem jugar moltes jocs com per exemple  al paret, cara o creu...
Irtaza Ali Arain



Primer agafem una carta, després la dobleguem i la trenquem per la meitat. Agafem una part de la carta que em trencat i la dobleguem una altra vegada i ens quedaran d’una meitat dos trossos.
Es fica les cartes en creu i es dobleguen les puntes.


Després un tros dels que tenim el dobleguem per dalt una mica i l’altre tros el mateix.



Després la unim pels costats doblegats però una part té que tindre la cara de la carta i l’altra part la cara de darrere de la carta i ja tenim el patacó.
Arnau Cervelló

Primer agafem una carta, després la dobleguem i la trenquem per la meitat, agafem una part de la carta que em trencat i la dobleguem una altra vegada i ens quedaran d’una meitat dos trossos. Després un tros dels que tenim el dobleguem per dalt una mica i l’altre tros el mateix, després la unim pels costats doblegats però una part té que tindre la cara de la carta i l’altra part la cara de darrere de la carta i ja tenim el patacó.
Randy Córdova




Data límit: 6 octubre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada