dijous, 4 d’octubre del 2012

Jocs amb patacons


Cara o creu: si surt la part blanca és cara i si surt la part rallada és creu. Qui encerta guanya un patacó.
Arnau Cervelló
Aquest joc és igual que en les monedes però en patacons, si te toca la cara de la carta cara i si te toca l’altre costat creu.
Sebastian Helbich Bretón
 
Patacons are just like normal cards but you can get two out of one playing card. The aim of the game is like fliping a coin.
(Els patacons es fan amb cartes normals, però pots aconseguir 2 (patacons) amb una. L’objectiu del joc és com llençar una moneda a l’aire).
George Langley


La paret: Es juga amb 3 o 4 persones. Es tira el patacó enganxat a la paret, i quan cau damunt d’un altre se’ls emporta tots.
Arnau Cervelló


Tots els participants han de deixar caure el patacó des del mateix lloc de la paret. Quan algun participant tira un patacó i cau damunt d'un altre patacó guanya la partida i es queda tots els patacons tirats i s'acaba la partida.
Enric Blanch

 

Qui s’apropa més: Es juga amb 3 o 4 persones. Es tracta de tirar el patacó prop d’una ratlla. Qui s’apropa més guanya tots el patacons que han tirat.
Arnau Cervelló

Aquest joc consisteix en marcar una ratlla al terra i anar-se’n 1 o 2 metres cap enrere. Qui tiri el patacó més a prop de la línia sense passar-se guanya .
Sebastian Helbich Bretón
 

Creu: Es fiquen 4 persones formant una creu. S’ha de dibuixar o jugar en un quadrat al mig. Es van tirant patacons. Si el patacó va fora tornes a tirar fins que va dins del quadrat o creu. El jugador que el seu patacó cau damunt d’un altre patacó se’ls emporta tots.
Arnau Cervelló

Es marca un quadrat al terra i quatre persones es fiquen un a cada costat del quadrat. Després dónes 3 passes cap enrere i, ordenadament, hem d’anar tirant patacons dintre del cercle. Si algun jugador tira el patacó i cau al damunt d’un altre es queda tots els que hi ha al camp.
Sebastian Helbich Bretón

Data límit: 11 d'octubre

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada