diumenge, 7 d’abril del 2013

26.- L'anelleta


 
En què consisteix aquest joc? Quina cantarella es fa mentre es du a terme el joc?


A aquest joc hi poden jugar moltes persones. Es fiquen en rotllana i amb les mans tancades però una mica obertes per dalt, una persona té un anell a les mans i el té que passar a algú discretament quan ja l’ha passat algú aixeca la mà i diu la persona que el té, si ho endevina ell passa l’anell a algú.
Randy Córdoba  

Consisteix en que els jugadors seuen a terra formant una rotllana i amb les mans tancades. Un para i porta a la mà amagat un anell i va passant les mans seves per les dels companys deixant dissimuladament l'anell a un dels jugadors, després pregunta a un dels jugadors que encerti qui té l'anell, si l'encerta para ell i sinó fa la pregunta a un altre.

L'anelleta corre i passa,
corre i passa de mà en mà,
s'ha perdut, ai quin cas,
dis-me ara on serà,
s'ha perdut, ai quin cas,
dis-me ara on serà.
Enric Blanch

 
Aquest joc consisteix en que una persona té un anell i ha d'anar fregant-li les mans als altres i a qui vulgui li deixa l'anell i han d'endevinar qui el té.
Xavier Bonet

Consisteix en que un va fent voltes tocant les mans dels que estan asseguts en redona. Quan vulgui pot deixar l’anelleta a qui vulgui per a què el toqui i si aconsegueix agafar-lo la continua parant.
Arnau Cervelló 
 
Data límit: 13/04/2013

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada